VIP Предложения

  • Двустаен апартамент в близост до СтадионаДвустаен апартамент в близост до СтадионаДвустаен апартамент в близост до Стадиона
    Имоти Търновград представя на Вашето внимание гарсониера в широкия център на гр. Велико Търново. Имотът се намира на главна улица, в близост до хранителни магазини, заведения, парк, Стадиона, училища. Апартаментът е разположен на междинен етаж с площ от 47 кв.м. разпределени между входно антре, баня и тоалетна, всекидневна с обособена кухненска част, една спалня и тераса, която е достъпна от спалнята и всекидневната. Изложението на целия имот е южно. Апартаментът се предлага изцяло обзаведен. Отоплението и охлаждането е решено чрез климатик.Оферта 10890
    детайли
  • Тристаен апартамент до ТЦ ГрандТристаен апартамент до ТЦ ГрандТристаен апартамент до ТЦ Гранд
    #АвирексНедвижимиИмоти отдава под наем тристаен апартамент в Каменица. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Намира се в близсот до ТЦ Гранд ∎ Месечен наем: 650лв ∎ Ниски месечни консумативи и разходи ∎ Напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди Изисква се един наем и един депозит в размер на наема. За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
    детайли
  • Тристаен с опция за гаражТристаен с опция за гаражТристаен с опция за гараж
    Тристайна квартира ново строителство, в предпочитан район на В. Търново, с възможност за наемане и на гараж срещу доплащане. Състои се от две спални, дневна с кухненска част, баня-тоалетна, тераса. Обзаведена и оборудвана с мебели и висок клас електроуреди - климатик, вградени фурна и котлони, аспиратор, хладилник с фризер, пералня със сушилня, телевизор. Втората спалня към момента е обзаведена с бюро. Жилището е топло през зимата и хладно в летните месеци. Топ локация - до парк, супермаркет, ресторант, закусвални и с бърз достъп до всички важни точки в града. Заповядайте на оглед!
    детайли
  • Двустаен апартамент ново строителствоДвустаен апартамент ново строителствоДвустаен апартамент ново строителство
    Имоти Търновград Ви предлагат двустаен апартамент ново строителство, разположен в кв. Акация. Предлаганото жилище се състои от дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, баня с тоалетна и коридор. Жилището се предлага обзаведено. Отоплението и охлаждането е решено чрез климатик. Допълнително може да се наеме и гараж. Оферта 8166.
    детайли
  • Южен тристаен обзаведен апартамент в близост до училище Бачо КироЮжен тристаен обзаведен апартамент в близост до училище Бачо КироЮжен тристаен обзаведен апартамент в близост до училище Бачо Киро
    Имоти Търновград Ви предлагат южен тристаен апартамент, разположен в близост до училище Бачо Киро, Нова болница, магазини. Предлаганият имот се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна/ отделно/, коридор, килер и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано. Отоплението и охлаждането е решено чрез климатици. Оферта 16429.
    детайли
  • Ателие под наем квартал КарталаАтелие под наем квартал КарталаАтелие под наем квартал Картала
    Предлагаме Ви таванска гарсониера, находяща се в квартал Картала. Жилището се състои от: спалня, хол, кухненска част, антре и санитарен възел. Имота се предлага след освежителен ремонт. Гарсониерата разполага с пералня, като при наемане ще бъдат закупени хладилник и микровълнова фурна.
    детайли
  • Луксозен двустаен в кв. АкацияЛуксозен двустаен в кв. АкацияЛуксозен двустаен в кв. Акация
    Двустайна квартира ново строителство, в предпочитан район на В. Търново. Състои се от една спалня, дневна с кухненска част, баня-тоалетна, тераса. Обзаведена и оборудвана с мебели и висок клас електроуреди - климатик, вградени фурна и котлони, аспиратор, хладилник с фризер, пералня, телевизор. Жилището е топло през зимата и хладно в летните месеци. Топ локация - до парк, супермаркет, ресторант, закусвални и с бърз достъп до всички важни точки в града. Заповядайте на оглед!
    детайли

Нови Квартири